Erbaa Belediyesi ile ilgili istek, şikayet ve talepler, Whatsapp’la 05465011975 nolu telefona iletilebilecek.
Belediyecilik hizmetleri ile ilgili olarak vatandaşların istek, talep ve şikâyetlerini bugüne kadar Beyaz Masa, Web sitesi ve sosyal medya üzerinden alan Erbaa Belediyesi şimdi de Whatsapp uygulaması başlattı.
Vatandaşlar bundan böyle belediye ile ilgili istek, talep ve şikâyetlerini 05465011975 numaralı telefon hattını kullanarak Whatsapp kanalıyla da iletebilecekler.
Beyaz Masa birimi tarafından kontrol edilecek olan Whatsapp hattına gelen istek, şikayet ve talepler, ilgili birimlere gönderilerek, değerlendirilmeye alınıyor, Whatsapp hattıyla vatandaşlara daha hızlı hizmet verilmesi amaçlanıyor.
Erbaa Belediyesine Whatsapp Hattı
Erbaa Belediyesi ile ilgili istek, şikayet ve talepler, Whatsapp’la 05465011975 nolu telefona iletilebilecek.
28 Haziran 2016 Salı 14:47

Sokakta köpekleri toplayın bi zahmet.cocuklar okula gidemiyo