Telefon
WhatsApp
Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa İlçe Teşkilatı Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı.
300 X 250 Reklam Alanı

Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa İlçe Teşkilatı Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa İlçe Teşkilatı Erbaa Kapalı spor salonunda aday tanıtım toplantısı yaptı. Yapılan toplantıya Erbaa halkı yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıya Yokat Milletvekili Yücel Bulut, İl Başkanı Mustafa İpekte katıldılar.

Yapılan aday tanıtım toplantısında ilçe başkanı Yılmaz Gök, İl Başkanı Mustafa İpek, Milletvekili Yücel Bulut ve Erbaa Belediye başkanı Ertuğrul Karagöl konuşmalar yaptılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa İlçe Başkanı Yılmaz Gök;

“Her renkten, her desenden, her beldesinden tek yürek oldunuz buraları doldurdunuz. Milliyetçi Hareketle tek yürek oldunuz. Gökallı, Tanobalı, Karayakalı Erbaa’nın her köşesinden gözü kulağı burada olan her kardeşimi selamlıyorum. Erbaa yeni bir sefere bu salondan başlamaktadır. Her birinizle ayrı ayrı övünüyor, ayrı ayrı iftihar ediyorum. Sizlerin huzurunda bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Milliyetçi Hareket Partisi varsa üretken belediyecilik vardır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı Mustafa İpek

“Yeni bir seçim dönemine girdik. İşimiz çok hedefimiz büyük yükümüz ağırdır. İnanıyorum ki 31 Mart 2024’de Erbaa’da belde belediyelerimiz ehline emanet edilecektir. Emanet MHP kadrolarında emin ellerdedir. Bizde makam hırsı yoktur. Yeniden Ertuğrul Karagöl kardeşime olan desteğinizi sandığa yansıtacağınızdan şüphemiz yoktur. Kazanan Erbaa olacak kazanan istikrar olacaktır. Erbaa’yı seviyoruz. Erbaa’da Ertuğrul kardeşimize inanıyoruz. Erbaa’da canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut;

“Birliğin gücünün tek yürek olmanın nasıl bir eseri ortaya çıkardığını anlatıyoruz. Erbaa bugün tüm yönleriyle günden güne büyüyen istihdam anlayışıyla Tokat'ın tamamına hatta Amasya'ya, Erzincan'a, Taşova'ya, Karadeniz'e rol model olacak bir şehir haline geldi. 70 binlerdeki nüfusu 100 binin üzerine çıktı. Ve gurbetteki Erbaalılar bir bir cazibe merkezi olmuş, Erbaa'ya geri dönüş yapmaya başladı. Bir kentin ancak tek yürek olarak ve hangi partili olursa olsun Erbaa için yüreğini ortaya koyanların bir ve bir arada olmasıyla büyüyebileceğini siz tüm Türkiye'ye gösterdiniz. Ve elbette ki bizlerin kardeşi varlığıyla iftihar ettiğimiz Erbaa belediye başkanımızla bu değişimin öncüsü olarak kiminizin hanesinin evladı, kimisinin kardeşi olarak, kimisinin arkadaşı ve dostu olarak, kimisinin sırdaşı olarak, kimisinin yol arkadaşı olarak bu büyük gemiye Erbaa gemisine başarıyla kaptanlık etti. Ve Allah nasip ederse bugün tekrar adaylıklar açıklandığı andan itibaren ne dedim başta? Destan yazmaya hazırlanıyoruz dedim. 5 yıl önce değişim için her birliğiyle verdiğimiz mücadelenin neticesi olarak şüpheniz olmasın 31 Mart akşamı tüm Türkiye'nin Gıptayla baktığı bir sonucu Erbaa'dan alacağız ve rakipleriyle Ertuğrul Karagöl arasındaki farkın bir daha hiçbir zaman kapanamayacağını bütün Türkiye'ye hep beraber göstereceğiz. Erbaalının el ele vermesi gibi, Erbaalının gönül gönüle vermesi gibi biz de burada başta belediye başkanımız olmak üzere belediyemizin bütün personeliyle belde belediye başkanlarımızla beraber el ele gönül gönüle birliğin gücüyle dün nasıl yapıyorsak bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl;

“Ben hazırım. İnancım tam. Arkadaşlarım hazır, inançları var. Görüyorum Erbaalım da hazır inançları var. O zaman bize zafer haktır. Şair der ki beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kimle yürür ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, haktan hakikatten yana bakın siz. İşte karşımda yeni dönemde benimle yürüyecek arkadaşlar. Karşımda benimle yürüyecek siz. Değerli Erbaalılar. Soruyorum benimle yürüyecek misiniz? Şuan ne görüyorum biliyor musunuz benim güzel hemşehrilerim. Muhteşem bir Erbaa manzarası. Bu manzaraya bakıp şunu hissediyorum. Erbaa sel olmuş sel. Sevgi selimiz, sevda yelimiz coşmuş. Allah bu coşkumuzu arttırsın. Allah bu heyecanımızı arttırsın. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.”

“Bu 5 yıllık dönemde zoru kolay yaptık. Kimseye tepeden bakmadık. Ayırmadık, ayrıştırmadık. Küçüğümüze sevgimizi, büyüklerimize hürmetimizi ve saygımızı hiç kaybetmedik. Gençlerimizin önlerini açtık. Hiçbir zaman başınızı öne eğdirmedik. Erbaa’mıza yakışan sizlerin teveccühünü unutmayan, sizlere layık olmaya çalışan bir başkan olmaya gayret ettik. Birlikte huzur getirdik. Erbaa’mızı hep birlikte değiştirdik. Erbaa’mızı yeniledik. Ama özümüzü yitirmedik. Duruşumuzu kaybetmedik. Allah nasip ederse sizlerin de tercihiyle yeni dönemde bu şuurla çalışacağız. Canla başla, aşkla çalışacağız. Seçim sürecinde ise kimse bizden nezaket sınırları dışına çıkmamızı beklemesin. Konuşacaksak nezaketle, haykıracaksak nezaketle haykıracağız. Sakin olacağız. Her zaman saygılı olacağız. Huzur getirdiğimiz şehrimizin huzurunun bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Sizlere söz veriyorum, başaracağız. Ya Allah zafer bismillah.” diye konuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 34 30 1 93
2 FB  Fenerbahçe 33 27 1 86
3 TS  Trabzonspor 33 17 12 55
4 BJK  Beşiktaş 33 15 12 51
5 İBFK  Başakşehir 33 14 12 49
6 KSM  Kasımpaşa 34 14 13 49
7 SVS  Sivasspor 34 12 10 48
8 ÇRZ  Ç.Rizespor 33 14 13 48
9 ANT  Antalyaspor 33 11 10 45
10 ALNY  Alanyaspor 33 11 10 45
11 ADS  Adana Demir. 34 9 11 41
12 SAMS  Samsunspor 34 10 15 39
13 MKE  Ankaragücü 33 8 12 37
14 KYS  Kayserispor 33 10 13 37
15 KON  Konyaspor 34 8 14 36
16 GFK  Gaziantep FK 33 9 17 34
17 FKGK  Karagümrük 33 8 16 33
18 HTY  Hatayspor 33 7 14 33
19 PNDK  Pendikspor 33 7 17 30
20 İST  İstanbulspor 33 4 22 16

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Erbaa Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği