Telefon
WhatsApp
Ertuğrul Karagöl'ü Destekleyenler Cumhuriyet Meydanına Sığmadı
300 X 250 Reklam Alanı

Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa İlçe Başkanlığı tarafından Toplu açılış ve Proje Tanıtım töreni ve Mustafa Yıldızdoğan konseri düzenlendi.

Erbaa Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa İlçe Başkanı Yılmaz Gök, Ocak Başkanı Mahir Özsoy, Kadın Kolları Başkanı Filiz Yımaz, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erbaa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Toplu açılış ve Proje Tanıtım törenine Erbaa Halkı yoğun ilgi gösterdi, Cumhuriyet meydanı hınca hınç dolu idi. 

Tokat Milletvekili Yücel Bulut Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Toplu Açılış ve Proje Tanıtım Töreni’nde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu duruşunuz, bu coşkunuz bu varlığınız 31 Mart gecesi Ertuğrul Karagöl ile büyümeye devam sinyalidir. Erbaa’da 5 yıl önce başlayan ve bugün daha büyük bir coşkuyla devam eden bu değişim rüzgarının, bu büyüme rüzgarının buradan ibaret olduğunu düşünmeyin. 31 Mart gecesinde zaferimizi müjdeleyen sizlere bir müjde daha vermek istiyorum. Zannetmeyin ki zafer sadece Erbaa’dan geliyor. Erbaa’da 5 yıl boyunca ortaya konulan hizmet anlayışı öyle bir örnek oluşturdu ki müjdeler olsun ki Tokat’ta geliyor. Turhal’da geliyor, Zile de geliyor, Reşadiye’de, Niksar’da, Artova’da, Sulusaray’da, Yeşilyurt’ta Başçiftlik’te Allah şahit olsun ki Erbaa’daki rüzgardan etkilenip zafere doğru ilerliyor. İyi ki 5 yıl önce sizlerle yol yürümüşüz. İyi ki 5 yıl önce hepimiz birbirimize inanmışız. İyi ki 5 yıl önce bu ablalarımız bu sancağı böyle sahiplenip Erbaa’da değişimin vakti gelmiştir demiş. İyi ki Ertuğrul Karagöl’ü hep birlikte belediye başkanı seçmişiz.”

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Toplu Açılış ve Proje Tanıtım Töreni’nde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kadın anadır, kadın yardır, kadın yuvadır. Kadın toplumun aynası, geleceğimizin yapı taşıdır. Nezaketin, zarafetin hoşgörünün ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi dünyada gördüğünüz her şey kadının eseridir. Gülüşü ile yaşamımızı aydınlatan hanımefendiler, varımızda, yokumuzda yanımızda olanlarımız bizi çekip çevirenlerimiz hepinize anaçlık ruhu üflendiğini biliyoruz. Hepinizin ayakları altında bir cennet müjdesi olduğunun farkındayız. Mutlu huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşıdır kadınlar. Fedakârlıkları, üretkenlikleri ve duyarlılık timsali kadınlarımız hoşgörü ve sonsuz sevgi ile yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizi de şekillendirmektedir. Ve aramızdan ayrılan Amine annemizi, Fatıma annemizi, Zübeyde annemizi hasretle yad ediyorum. Yolumuzun kesiştiği hayatımıza dokunan tüm kadınların, öğretmenlerimizin, sağlıkçılarımızın, esnaflarımızın, şehit annelerimizin ve kıymetli annemin Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Bugün burada memurundan mühendisine, işçisinden işverenine, emeklisinden çalışanına, gencinden yaşlısına, vakit ayırıp gelen ve gelemeyen bütün hemşehrilerime saygılarımı sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Çok şükür çok sevdiğim memleketime hemşehrilerimizin teveccühüyle 5 yıldır hizmet ediyorum. Çok sevdiğim memleketimi çalıştıkça daha çok sevdim. Daha çok sevdikçe daha çok çalıştım. Temizlik işçisinden şefine, müdürümden başkan yardımcılarıma, meclis üyelerimizden milletvekillerimize Erbaalı olan olmayan Erbaa’da olan olmayan herkesin desteği ve duasıyla çok şükür güzel hizmetler yaptık. Üretken belediyecilik misyonumuzla birlikte öncelikle ben yerine biz diyerek başladık. İstişareye ve ortak akla önem verdik. Birlikte yönetelim dedik. İlçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla doğru ve sağlıklı iletişim kurarak birlikte projeler ürettik ve projeleri hayata geçirme noktasında birbirimize destek olduk Erbaa’yı bölgenin lokomotif şehri haline getirdik.”

Gelecek 5 yılda yapmayı planladıkları projeleri anlatan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Toplu konut, Sosyal konut, otopark, araç muayene istasyonu, ticaret borsası, içme suyu barajı ve arıtma tesisi, katı atık düzenli depolama tesisi 2. Lot sahası, atık su arıtma tesisi, spor park, oto galericiler sitesi, kapalı halk pazarı, Park Vadi Millet Bahçesi 3. Etap projesi, İmbat Park 2. Etap rekreasyon projesi, akıllı kütüphane, sokak sağlıklaştırması, Güneş Enerji Santrali, AFAD lojistik merkezi, gençlik kampı, Düden gölü mesire alanı projesi, Kent ormanı, tarıma dayalı OSB, araç şarj istasyonu, Yıldırım Beyazıt yaşam alanı, kadın ve çocuk yaşam merkezleri, Erek hamamı restorasyon projesi, balıkçılar çarşısı, Hatti yolu ve seyir terası, gençlik ve spor merkezi, kültür sanat merkezi, emekliler lokali, mobilyacılar sitesi, kitap kafe, Silahtar Ömer Paşa Cami ziyaretçi merkezi, DSİ kanal sokak 2. Etap, Mimar Sinan Subaşı Caddesi projesi, Bisiklet yolu, çocuk köyü, gasilhane, çocuk ve genç psikoteknik, kent müzesi, kentsel dönüşüm, TOKİ projesi, orta ölçekli sanayi sitesi projelerini yapacaklarını söyledi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 34 30 1 93
2 FB  Fenerbahçe 34 28 1 89
3 TS  Trabzonspor 33 17 12 55
4 İBFK  Başakşehir 34 15 12 52
5 BJK  Beşiktaş 34 15 13 51
6 KSM  Kasımpaşa 34 14 13 49
7 SVS  Sivasspor 34 12 10 48
8 ÇRZ  Ç.Rizespor 33 14 13 48
9 ANT  Antalyaspor 33 11 10 45
10 ALNY  Alanyaspor 33 11 10 45
11 ADS  Adana Demir. 34 9 11 41
12 SAMS  Samsunspor 34 10 15 39
13 MKE  Ankaragücü 33 8 12 37
14 KYS  Kayserispor 33 10 13 37
15 KON  Konyaspor 34 8 14 36
16 GFK  Gaziantep FK 33 9 17 34
17 FKGK  Karagümrük 33 8 16 33
18 HTY  Hatayspor 34 7 15 33
19 PNDK  Pendikspor 33 7 17 30
20 İST  İstanbulspor 33 4 22 16

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Erbaa Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği