Niksar'da barakada yangın

Ayvaz Mahallesi Hıdır Sokakta Hüseyin E.'ye ait barakada kadınlar tarafından sobada süt kaynatıldığı esnada bir anda etrafa sıçrayan ateş ile barakayı duman ve alevler kapladı. Alevlerinde yükseldiği anda kadınlar kendilerini dışarı atarken, çevredeki vatandaşlar tarafından polis ve itfaiye haber verildi.

Kısa sürede büyüyen yangında baraka alev topuna döndü.  Yandaki bir evin çatısına da sıçrayan yangında can kaybı yaşanmazken hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Niksar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.